Cuma, Eylül 25, 2009

Canım..Canlarım..Teyzesinin bitaneleri..

Lütfen konuya girmeden önce tembihliyorum tüüüü tüüü maşallah deyin  ki,nazar değmesin yavruşlarıma :) Onlar benim bitanelerim...

İlk yeğenim Efe'm..Adı gibi Efe'dir yaramaz:) Yeni yeni düzgün konuşabiliyor.Yarın da 3.doğum günü kutlanıcak!Ben onlarla olamayacağım malesef...:( Canım,canımdan öte..Bursa'dayken hergün beraberiz.Sabahtan akşama kadar bizle..Bir gün görmeyelim nasıl özlüyoruz anlatamam...Eskiden tam dili dönmediğinde "ada"derdi bana neden bilmiyorum :) Şimdi meyvee dese de kabulüm.Ayrıca benden birşey isteyecekse de meyve deyzeee oluyorum hemen..Çok yaramaz..Bu yüzden internete gireceğim zaman ya da işim olduğunda odamın kapısını kilitliyorum rahat bırakmıyor ki? Kapıya gelip meyve deyzeee aç kapıyııı diye kapıyı zorluyor.Geliyor gidiyor aynı şeyler..Bazen sinirlendiğimde ne oldu Efe ??? diyorum.O dudak büzüşünü görmelisiniz!Nasılda iç çekmeye başlıyor..Kıyamıyorum tabi..Alıyorum kucağıma öpüp mıncırdıktan sonra bilgisayarın karşısına getiriyorum.Hemen fare ile oynamaya çalışıyor haspam çok biliyor!..Bi keresinde annemlere deprem ile ilgili bi video izletmiştim.Her bilgisayarı görünce çocuuuuğum o videoyu aç diyor. meyve deyze depyem depyem aç.ayaba  düşüyoooy...Bazen de gelir hararetli bişeyler anlatır." Ben eve dittim.annem goktu bi adam giymiş eve aldım onuy camdan addım köpekleyin üstüne düttü...."gibi uzayıp giden çocuuuuuğumun hayal dünyasının enteresan enginliklerinden kopup gelen senaryoları paylaşırız.Geçenlerde oda takımı aldılar beyfendiye..Beni arıyo "meyve deyze bize geysene odamda ayabalı yatak var benim o annem aldı" aa geliyorum hemen dedim ve gittim.Zaten aramızda 1 sokak var.Bana bir odasını gösterişi var anlatamam :) Sanki dünyalar onun olmuş..Diyorum ki benim olsun mu bu oda? Ben yatayımmı bunda? Oysuunnn buyda beyabey uyuyalımm.Diyor yaramaz...Sonra ben gideyim işim var diyorum.O yok anneem kavee yapar( kahveden söz ediyor) için.diyor:) Diğer bebişimizi de kıskanmıyor değil ki bu normal..Herkes onu severken birden sevgi paylaşılıyor:) Tuyaya'sını seviyor ama bizide ilk başlarda hele paylaşamıyordu..Tuana'mızı sevdiğimizde bize " ditt yanımdann beni sevme,sevme beni dittt" dediği çok oldu.Hatta annem Tuana'yı yıkadığında bile kıskanıyor beni neden yıkamıyosunn diye söyleniyordu..Kıyamammm ona bennn! Gerçekten çok başka bir duygu..Hep iç içe olduğumuz için kendi canımdan çıkan bir parça gibi görüyorum onları..Efemmmmm canımın içi teyzesinin bitanesiii! İyi ki doğdun bebeğimm :)





Efeciğimin 4 tane ismi var :) 2 tanesi nüfusa kayıtlı 2 tanesi de göbek ismi..Efe ismini ablam istemişti..Diğer ismi İlhan eniştemin babasının ismi.Göbek adının biri benim babamın ismi..Diğerini ise doktor Halil olsun demiş ve öyle olmuş:) Efecim bunların hepsini biliyor ve soyadını da söylüyor;)


Şimdi sıra diğer bebişimizde..Aramıza 8 Haziran 2009 yılında katıldı..Yavrularımı ilk gördüğüm günü unutamıyorum..Küçük ablamın bebişidir Tuana'm..Çok zorlu bir hamilelik geçirdi,ananem vefat etti ve bir önceki bebeği de düşük oldu ablamın..O yüzden bize ilaç gibi geldi..İsminin Tuana olmasında büyük bir payımın olduğunu da söylemeden edemeyeceğim..:)

Burda annesiyle beraber :)

Burda da teyzesi :) Karşımda dayım vardı ona birşeyler anlatıyordum ablamın çektiğinden habersiz:)


Burda da yine habersiz enteresan bir fotoğraf olmuş ama hoş olmuş :)


İşte bunlar benim bitanelerim...Canlarım...

















4 yorum:

  1. Ay ay.. Söyleme dedin ama ben yinede söyoeyeceğim.. Maşallah:)

    Bi de darısı başına..
    Yakışacak sanada..
    :)

    YanıtlaSil
  2. :) Canım çok teşekkür ederim güzel yorumun için...İnşallahhhh :)

    YanıtlaSil
  3. Maşallah çok tatlılar :)
    Tabi tabi darısı başına merve :) Anneliğin sana çok yakışacağından eminim.
    Ben de babalığı kendime çok yakıştırıyorum :)

    YanıtlaSil
  4. :) canım benim sağol:) Evet,bende eminim baba olmak sana çok yakışır!;) :)

    YanıtlaSil