Salı, Mart 06, 2012

Mutlu yıllar bana :)

Çok şey yazdım sildim "bu" güne dair. Başım o kadar ağrıyor ki yoramıyorum artık :P

26 yıl... Vay anasını sayın seyirciler nasıl geçmiş o kadar anlamıyorum :)) Daha dünkü çocuktuk oysa.Yani hala çocuğum ki ben.Seviyorum hala oyunları,oyuncakları.Boyuma posuma bakmadan yaptığım manyakça hareketleri,şakaları. Hiçbir şeye aldırmadan şarkı söyleyebiliyorum sokakta. " Elalem  ne der " diyenlere, " ben olmuşum alem,banane elalemden" diyorum mesela. Güldüğüm zaman,kahkaha atıyorsam eğer nerede olduğumu umursamıyorum ve ne şiddetle ses çıkardığımın hesabını yapmıyorum.Çünkü gerçekten buna değeceğini biliyorum. Ve biliyorum ki  güldükçe yaşayabiliyorum,güldükçe içimin tortularını silebiliyorum, bu yüzden hep gülüyorum.Zaten hayat ciddiye alınacak kadar boğucu,telaşeleriyle çok sıkıcıyken, yaşanılabilir anlarımın tadına varıyorum.
İnsanlarla bir alış-verişim yok ama,ödenecek tüm bedelleri ödedim hayatımda.Hatta fazlasıyla...Bu yüzden borçlu değilim ama çok fazla alacağım var hayattan. O bana engel çıkarıyor,ben gülüyorum. Ha canım sıkkınsa eğer bir de küfür ediyorum dolu dolu çok rahatlıyorum :)

Kim ne kadar isterse hayatında, yanında oldum. Kim ne kadar sevdiyse, hep daha fazlasıyla sevdim. Ama "artık" ne kimseye fazladan toleransım var ne de boşu boşuna heba edilecek zamanım. Hayatımdan koparamam diye düşündüğüm hiç bir insanoğlu yok ( yeğenlerim hariç:P ) şu dünyada. Yani artık kimse benim için vazgeçilmez değil. Zamanında yaptığım en büyük hatam bu olsa gerek. Bunu da bana, kaybetmeyi asla istemeyeceğimi düşündüğüm insanlar öğretti,sağ olsunlar var olsunlar :)

Kazanmak herkes ister,
ne istediğini bilmektir önemlisi var mı listen?
hayallerin, hırsın, cesaretin? sabır selametimse intikam felaketimdir,
ne mektebimde vardı huzurum,
ne vardı evde, çıkıp bir başıma ağlamaktı belki caddelerde,
hayallerin kurulduğu ve düşlerin yok olmadığı,
bu gözlerinse dolduğu, zamanın donduğu bir yerdeyim,
düşünceler dumanlı dağlar aynı, gözse puslu, bir bakmışım mesafeler uzun ve tozlu,
benimse yol yürür gider bir seyyah olurum,ne paranın bir değeri vardır aslında, ne de şerefle onurun...g
elsin hayat bildiği gibi gelsin, işimiz bu yaşamak, unuttum bildiğimi doğarken, umudum ölmeden hatırlamak...


Yani,demem o ki; doğum günüm kutlu olsun :P

2 yorum:

  1. mutlu yıllar sana
    ve mutlu yarınlar.

    YanıtlaSil
  2. uzun zaman oldu bakmayalı,çok teşekkür ettim hep beraber inşallah :)

    YanıtlaSil