Çarşamba, Ocak 20, 2010

Lanet olsun içimdeki internet sevgisine!



Ne zor işmiş meğer? Aslında zor değilde,işin düştümü çok zor geliyor.Ha birde tüm işler internette çıkarsa;atın beni internet kafelere,bu hacer sizin olsunn!Ayrılmamm internetimdenn!Bir daha bağlanamam benn..Diyesim geliyor.(Hacer de bilgisayarımın adı.)

İnternet olmadan boş boş bilgisayara bakmak da cabası!
Eskiden oyun yüklemem ne yapayım derdim,şimdi bari oyun oynayayım diyorum.Kayıtlı olan Buz Devri film serisini de 9876545678 kez izlemiş bulunmaktayım.Herneyse...

Sanırım modem de değil,sorun bilgisayarda.Bir gecede inme gelip hiç bir interneti kabul etmeyen ihtiyar emektarım beni üzüyor.Ablamdaki bağlantıyı da kabul etmiyor.....Offf offf....Kırmadan hallederim umarım.

Bloguma yazmayı da özlemişim:) Daha bahsedeceğim çok şey var aslına.Likemind Bursa buluşması  özellikle...Ama ablam iteliyor beni.Görüşürüz canlar...Hoşçakal internet!Arayı açma be:(

8 yorum:

  1. :d :D ciddi anlamlı olmuş. sanırım benimde karım internet, metresim hayat :p

    YanıtlaSil
  2. @Fert;zamanında öyle taktık Acer'dan geliyor:)

    @HaYaL MeYaL;:)))) Yokluğunda anlaşılıyor zaten önemi.Sende hatunundan bir uzak kal,bak bakalım metres seni mutlu edebilecek mi:)))

    YanıtlaSil
  3. Bi ara modemim bozulmuştu ve üşendim yenisini almaya. "amaaaan n'olcak, biraz kafa dinlerim işte, kitap filan okurum" demiştim. Ancak 2 gece dayanabildim, hemen yenisini aldım modemin. Bilgisayar zaten hayatımın demirbaşı olmuştu yıllar önce, sanırım artık aynısı internet için de geçerli :)

    YanıtlaSil
  4. hacer mi :D bir arkadaşımın mp3 çalarının adı haydar dı..eversek ya onları.

    YanıtlaSil
  5. Bir adet miminiz bulunmakta..en kısa zamanda blogumu ziyaret edip miminizi almanızı rica eder slmlarımı iletmeden geçememm :)

    YanıtlaSil
  6. @Bevren;dayanılmıyor:)) ikisi de olmadan olmuyor.Ne internetsiz bilgisayar,ne de bilgisayarsız internet.Hep yarım:))

    @Buket; zamanında çok yavukluları oldu da mp3 çalarla ilginç bir everme olur deneyebiliriz :))))

    @Şekellik,uğruyorum şimdi canımm teşekkür ederimm:)

    YanıtlaSil
  7. çocukları sağlıklı olsun birllikte mutlu olsunlar yeter..

    YanıtlaSil